بسمه تعالی
به گزارش روابط عمومی بنیادمسکن استان کهگیلویه و بویراحمد، دکتر نیکزاد رئیس بنیادمسکن انقلاب اسلامی کشور طی سفر یک روزه ، سیزدهم خرداد ۱۴۰۱ از شهرستان های کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی ، گچساران و باشت در استان کهگیلویه و بویراحمد بازدید کردند.
رئیس بنیاد مسکن کشور در بازدید از دو بخش سرآسیاب یوسفی و ممبی در شهرستان بهمئی از فرماندار این شهرستان خواست مشکلات بخش سرآسیاب یوسفی، ممبی، حوزه کت، بخش مرکزی، شهرک ولیعصر و حوزه شهر لیکک و روستاهای تابعه را جمع بندی و به همراه ارائه راهکار به این نهاد ارائه دهد.
حجتالاسلام سید محمد موحد هم از رئیس بنیاد مسکن کشور خواست که به منظور خدمات رسانی هر چه بهتر به مردم و شهروندان، به رفع مشکلات موجود در نقاط مختلف شهرستان بهمئی اقدام کنند.
در این سفر رئیس بنیاد مسکن کشور قول مساعد برای رفع مشکل طرح هادی تعدادی از روستاهای منطقه را دادند و همچنین خواستار همکاری هر چه بیشتر با مردم منطقه در زمینههای مختلف شدند.
رئیس بنیاد مسکن کشور در ادامه این سفر به شهرستان گچساران و باشت با اشاره به نهضت آسفالت و قیر در روستاهای این شهرستان خاطرنشان کرد: با هماهنگی و پیگیریهای نماینده در حوزه گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی و با حمایتهای وزارت نفت مقداری از اعتبارات آسفالت در روستاهای این شهرستان که زیرسازیهای لازم در آنها انجام شده اختصاص داده میشود، تا ساکنان این روستاها از معابر خود رضایت داشته و آسوده خاطر شوند.
رئیس بنیاد مسکن کشور ادامه داد: برای بافت فرسوده طبق مصوبه، تحصیلات ارزان قیمت مسکن روستایی به آنها تعلق خواهد گرفت برای اجرای این مصوبه تاریخ انقضا گذاشته نشده و آن هنوز پایدار است.
رئیس بنیاد مسکن کشور با اشاره به اینکه در بافت فرسوده نوسازی آنها یعنی پیشگیری در مقابل حوادث قهری است اظهار کرد: در مقابل سیل و زلزله با اجرای اقدامات لازم در نوسازی بافت فرسوده دیگر شاهد آسیبهای جدی نخواهیم بود و این هم افزایی و هماهنگی در این خصوص انجام خواهد شد.
نیکزاد گفت: از مردم گچساران تقاضا میشود در ادامه ساخت رینگ بافت فرسوده در کنار مسئولان این شهرستان اقدامات لازم را انجام داده تا هرچه زودتر این پروژه پایلوت کشوری به اتمام رسیده و از رفاه بیشتری در این محلات برخوردار شوند.
نیکزاد افزود: در حال حاضر ۲ هزار و ۲۵۰ واحد مسکونی در بافت فرسوده گچساران بهسازی شده که ۸۰۰ واحد آن هنوز اقدامی انجام نداده اند که اگر این تعداد به اتمام نرسد رینگ کامل نخواهد شد.
اکبر نیکزاد اظهار داشت: استانداران و مسئولان استانی در کشور طبق قانون بودجه حداقل ۸ درصد از اعتبارات استانی خود را برای اجرای طرحهای هادی در روستاهای خود در نظر خواهند گرفت، در تمام استانهای کشور بیش از ۸ درصد از اعتبارات استانی به طرحهای هادی روستاهای همان مناطق اختصاص داده شده است.
وی بیان کرد: در سال جاری از محل اعتبارات ملی افزون بر یکهزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح هادی در روستاهای کشور اختصاص داده شده است.
نیکزاد عنوان کرد: با اختصاص این میزان بودجه، اعتبار طرحهای هادی در کشور ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان میشود.
رئیس بنیاد مسکن کشور با اشاره به نقش سازنده و همراهی بنیاد مستضعفان در برخی از نقاط کشور خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان در برخی از نقاط کشور طرح محرومیت زدایی را اجرا کرده که این اقدام کمک خوبی به اجرای طرح هادی و آسفالتها در معابر روستایی شده است.
وی افزود: در کشور ۴۰ هزار روستای دارای بالای ۲۰ خانوار وجود دارد که تمامی این روستاها دارای طرح هادی مصوب است.
رئیس بنیاد مسکن کشور ادامه داد: عمر مفید طرح هادی برای هر روستا ۱۰ سال است و بعد از این مدت طرح هادی روستا نیاز به اجرای مجدد دارد.
نیکزاد اضافه کرد: بر این اساس تاکنون طرح هادی ۴ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار کشور بازنگری و دوباره اجرا میشود.
نیکزاد عنوان کرد: با اجرای طرح نوسازی بافت فرسوده گچساران و ایجاد پارک و فضای سبز در آن محلات ارزش منازل مسکونی ساکنین آنها بالا میرود.
وی گفت: در گذشته افتخار استانداری کهگیلویه بویراحمد و خدمت به مردم این منطقه را داشتم و امید میرود با توجه به صادرات نفت در روستاهای گچساران و باشت امکانات رفاهی در روستاهای این شهرستان به حد مطلوب برسد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد نیز میزان اعتبار اولیه بازگشایی رینگ بافت فرسوده دوگنبدان را ۳۷۰ میلیارد ریال اعلام کرد و بیان کرد: برای اجرای بازگشایی رینگ شهر دوگنبدان ۱۸۵ واحد مسکونی خریداری تخریب و ۱۱هزار متر مربع آسفالت انجام گرفت و این طرح محله سادات را به خیابان سعدی متصل کرده است.
مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با این اقدام ارزش ملک در محلات بافت فرسوده دوگنبدان بالارفته که این برای مردم ساکنین آن منطقه بسیار ارزشمند است.
اسماعیل باقری گفت: بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح بازگشایی رینگ بافت فرسوده دوگنبدان از محله سادات تا خیابان سعدی تاکنون هزینه شده است.
وی ابراز کرد: بازگشایی رینگ بافت فرسوده در قالب آسفالت، سنگفرش، جدول گذاری، فضای سبز، روشنایی، سکوبندی و جداره سازی انجام شده است.
باقری تصریح کرد: بازگشایی رینگ بافت فرسوده به طول یکهزار و ۶۰۰ متر مربع و با عرض ۲۰ متر ساخته شده است.
وی با بیان اینکه ۲ هکتار زمین برای جابجایی واحد های مسکونی بافت فرسوده نیاز است گفت: ۲۱۸ پلاک در ضلع جنوبی بافت فرسوده دوگنبدان باید جابجا شود.
وی افزود: در سفری که به کهگیلویه و شهرستانهای لنده، چرام، بهمئی و گچساران و باشت صورت گرفت برنامه ریزیهای مناسبی در حوزه کهگیلویه و بافت فرسوده گچساران و روستاهای باشت انجام شده است.13خرداد 1401
|